Daginstitutioner/bofællesskab

Print

Daginstitutioner/bofællesskab

Gavnø er et perfekt udfulgtsmål for dagsinstitutioner/bofællesskab. Vi har gode parkeringsforhold, ingen gennemgående trafik, toiletfaciliteter, skifteplads, trækvogne, et godt udsyn over slotsparken og vores berømte naturlegeplads, Sørøverland. I er velkommen til at nyde jeres medbragte mad i vores picnicområde.

Sæsonkort til institutioner

Med et personligt sæsonkort kan I besøge Gavnø så ofte I ønsker inden for den almindelige besøgstid i hele sæsonen. Undtaget er særarrangementer fredag-søndag den 16. – 18. maj, søndag den 15. juni, 10. juli samt den 1. – 2. og 7. – 8. – 9. november.

Køb af sæsonkort:
I kan købe kortet enten pr. brev eller ved henvendelse til Gavnø Godskontor, Gavnø 2, 4700 Næstved på hverdage mellem kl. 10 – 16.

Pris:
Et sæsonkort koster 1.050,- kr. pr. daginstitution (børnehave) for maks. 20 børn pr. besøg/bofællesskab for voksne med handicap for maks. 10 voksne pr. besøg. Skoler og øvrige institutioner tilbydes ikke sæsonkort, men grupperabat på almindelig entré.

Sådan gør I:
Når I bestiller jeres kort, skal I foruden betaling samtidig huske at oplyse daginstitutionens navn, adresse og kontaktperson. Kortet gælder KUN for daginstitutionen og vil blive forsynet med institutionens navn, adresse og kontaktperson.

Når I har bestilt og betalt jeres kort, får I udleveret eller tilsendt sæsonkortet med almindelig post.

Forær et sæsonkort bort som gave:
Ønsker I at give et eller flere sæsonkort bort som gave, skal I blot oplyse modtagers navn, adresse og kontaktperson, samtidig med betalingen.