Gavnø

Print

Et smukt bryllup

En bryllupsfest er en mindeværdig begivenhed, som vil blive husket altid!

Ønsker I at holde jeres bryllup i smukke og historiske omgivelser sammensat med en gourmetoplevelse, hvor friske råvarer af høj kvalitet går op i en højere enhed, er Slotsbryggeriet ved Gavnø Slot det rigtige valg.

Vi sammensætter jeres bryllup efter jeres ønsker. Vi samarbejder med flere kokke, men det er også muligt at medbringe egen kok, ligesom det er muligt selv at arrangere brylluppet. Det er muligt at skabe en helhedsoplevelse for jeres gæster ved at lade Gavnøs egne produkter, herunder Gavnø vildt, vildsvin, kvæg, slotsøl, gartnermost m.m. indgå i smagsoplevelsen!

Vi tilbyder vielse i slotsparken og efterfølgende bryllupsfotografering i slotsparken er et attraktivt tilbud for bryllupsseskabet.

Læs mere hér

Priser

Pris for leje af Slotsbryggeriet kr. 8.000 plus moms. Heri er inkluderet bemanding af baren efter aftale ved køb af Gavnø øl ad libitum samt rengøring.

Hertil kommer evt. av-udstyr, oppyntning samt mad og drikke.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 5570 0200 eller pr. mail

Adgang til Gavnø Slotspark: Det er muligt at benytte Gavnø Slotspark til bryllupsfotografering, vielse og receptioner.

Fotografering:
Brudepar samt fotograf har adgang til Slotsparken uden beregning, såfremt man holder sin fest på Gavnø, ellers betales et gebyr på kr. 625 inkl. fotograf og brudepar.

Vielse i parken/Reception:
Vielse i parken og/eller reception skal aftales med slottes personale. Pris for adgang til park og slot for hele bryllupsselskabet kr. 2.500,00

I nærheden af Gavnø ligger kirken Vejlø Kirke som er en del af den danske folkekirke, hvor vielsen også kan forestås.