Fest eller bryllup

Print

Fest eller bryllup

Byd jeres gæster velkommen på den eventyrlige blomsterø Gavnø, der vil danne den perfekte ramme om enhver fest eller et smukt bryllup.

En uforglemmelig fest

Selskabet kan vælge at ankomme i bil, bus eller med bådfarten Friheden, hvor gæsterne f.eks. kan indtage velkomstdrinks, ølsmagning eller en rundvisning på slottet eller havevandring, medens brudeparret, konfirmanden eller fødselaren får taget fotos i den eventyrlige slotspark.

Vielse

Der er muligt at blive viet i slotsparken eller den romantiske nærliggende Vejlø Kirke som er en del af den danske folkekirke.
I slotsparken har vi et smukt vielsesområde hvor det er muligt at stille stole op og efterfølgende holde reception. I står selv for det praktiske omkring opstilling af stole og evt. udsmykning af området.
Adgang til parken for jer og jeres selskab, kr. 2.500,00

Limousinekørsel

Vi giver vores gæster mulighed for at ankomme standsmæssig til festen i Slotsbryggeriet i Gavnøs egen Rolls Royce. Vi tilbyder både kørsel fra brudens hjem til kirken og fra kirken til Gavnø. Vi henter jer også gerne ved kirken og kører jer til festen på Gavnø.

Pris kr. 1.500 pr. time, eksl. moms – min. 3 timers leje. Tiden beregnes fra bilen forlader Gavnø til den er retur igen.

I leje indgår naturligvis chauffør samt en flaske pink champagne og glas.

Adgang til Gavnø Slotspark for jer og jeres gæster:

Fotografering:
Brudepar samt fotograf har adgang til Slotsparken uden beregning, såfremt man holder sin fest på Gavnø, ellers betales et gebyr på kr. 625 inkl. fotograf og brudepar.

Vielse i parken/Reception:
Vielse i parken og/eller reception skal aftales med slottes personale. Pris for adgang til park og slot for hele bryllupsselskabet, kr. 2.500,00.

For yderligere oplysninger kontakt venligst Gavnø Booking afdeling på telefon 5570 0200 eller pr. mail